Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

un text cu titlul La padure
de 9 renduri si frumoasa!
Dau coroana
@_@

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxanaroxi1925
1
Într-o zi frumoasa, eu cu familia mea am decis să mergem în pădure.Iam invitat și pe bunicii mei. Ajunserăm la pădure iar eu văzusem și alți copii făcând picnic. Asa ca i-am propus părinților sa facem și noi un picnic. Eu ce fratele meu am mers pe dealul unde erau multi copaci și mulți copii. Aceștia se jucau prinsea. Am vrut și noi sa ne jucăm prinsea cu ei. Aproape se făcuse seara iar eu cu familia și bunicii a trebuit sa plecăm. A fost cea mai frumoasa zi din viața mea!

roxanaroxi1925: Sper ca nu te superi ca am făcut mai multe rânduri!
ecaterinamau: E draguta ! Pacat ca nu eu dau ...
roxanaroxi1925: Mulțumesc și a ta e frumi!
ecaterinamau: =]
roxanaroxi1925: =)
roxanaroxi1925: =} °°
Răspuns de ecaterinamau
1
                                  La Padure . 

Este o zii minunata ! In padure , se simte o adiere proaspata de primavara . Pasarelele canta si totul e vesel . Iarba freamata sub vuietul aerului . Este o zii perfecta pentru a sta aici . Pentru a vedea marea de verdeata , si pentru a asculta cantecelele pasarelelor . 
          Iata , o caprioara zburda printre copaci , cu cei 4 puisori ai ei . Sar , se joaca , ba chiar unii mananca . Totul e vesel . Florile au inflorit iara . 
Mirosul dulce , atrage albinutele si toate ganganiile la ele . Cerul este senin . Dar din pacate noaptea e aproape . Sub codrii , ganganiile dorm , Dorm vesele si linistite , langa mama lor. 

( sper sa te ajute ) =]










Alte întrebări interesante