Religie, întrebare adresată de gardeaioana990, 8 ani în urmă

un text de 10 rânduri despre fericire​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonima58w92
5

Răspuns:

În opinia mea, fericirea este sentimentul, pe care atunci când îl simţi, crezi că poţi face orice şi că mai norrocos de atât nu poţi fi

În primul rând, a fi fericit înseamnă de a-ţi da seama ce persoane ai în jurul tău şi de cum te fac ele să te simţi. În acest caz persoanele care îţi provoacă o stare de bine te fac fericită. De multe ori credem că cei din jurul nostru deja ştiu cum ne fac ei pe noi să ne simţim astfel uitând astfel să le spunem. Acest lucru poate provoca celorlalţi stări de tristeţe sau chiar depresie.

În al doilea rând, mulţi sunt oamenii care confundă fericirea materială cu cea adevărată. Cea materială este acea fericire de faptul că posezi ceva, însă mai târziu după ce te plictiseşti de acel lucru îţi dai seama că nu ai alături pe nimeni iar asta te face să te simţi trist. Fericirea adevărată este atunci când ai alături persoane care îţi sunt, ţi-au fost şi îţi vor fi mereu aproape atât la bine cât şi la greu.

În concluzie, fericirea este importantă deoarece dacă suntem cuprinşi de tristeţe care este ca o boală a sufletului, singulur lucru capabil de a-ţi vindeca suffletul fiind fericirea. Sper ca te am ajutat,spor la scoala! coroana?

Răspuns de biancaadina77
2

Răspuns:

Hei.

Explicație:

Fericirea... Greu de explicat? Cum vede fiecare fericirea? Ce este ea?

Pentru unii dintre noi fericirea este sa avem bani, mașini, etc...

Dar fericirea este sa fii cu familia, sa ai o bucățică de pâine, sa ajuți pe aproapele tău, sa iubești, sa îl ai aproape pe Dumnezeu. Fericirea este adusa prin rugăciune. Rugaciunea este cheia fericirii... Fericirea este în comuniune cu Dumnezeu. Dumnezeu îți oferă tot... Dacă tu i te dăruiești cu adevărat.

Fericirea pentru fiecare este exprima altfel...

Dar fericirea cea dreapta și corecta este aflata acolo unde este și Dumnezeu.

Iubește, și o sa fii iubit. :)

Alte întrebări interesante