Limba română, întrebare adresată de denisalexandru1, 9 ani în urmă

Un text de 10 randuri in care sa se prezinte o reclama a unui obiect.


mirunacosmina: Aparatul Nikon 1000 .un aparat foto de ultima generatie 20 megapixeli 74 GB .noul aparat foto cu un aspect uimitor in culorile mov ,rosu,verde si galben . acesta vine la pachet cu o husa la alegere la numai 1299 ron . va puteti achizitiona si carcase cu diferite modele la numai 30 de ron! ATENTIE! ACEST APARAT ESTE RESTENT LA APA SI LA PRAF! in limita stocului disponibil !! (sper ca te-am ajutat . merit si eu un "multumesc" ?)
denisalexandru1: Multumesc pentru raspuns!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaanutza
13
Sa vorbesti despre Rom inseamna sa vorbesti despre romani si Romania. Martor al evenimentelor si schimbarilor socio-politice, Rom este batonul cu care am crescut multi dintre noi.Rom a ramas relevant si pentru cei mai tineri dintre noi, caci este o particica din istoria noastra, este gustul romanesc autentic, mandru de identitatea sa, care trezeste si acum senzatii tari, intelese cel mai bine de romani.In cei peste 48 de ani de prezenta in piata, Rom si-a pastrat identitatea, dar si acelasi gust zdravan de rom si acelasi ambalaj in culorile nationale.Nou – ROM cu CIOCOLATA LAPTEIncepand cu primavara acestui an, Rom are o noua propunere pentru tinerii consumatori: Baton de Ciocolata lapte si crema Rom.ROM cu CIOCOLATA LAPTE, acelasi gust authentic rom acum cu ciocolata lapte, este portia de dulce de care ai nevoie . 
Răspuns de mirunacosmina
35
Aparatul Nikon 1000 .un aparat foto de ultima generatie 20 megapixeli 74 GB .noul aparat foto cu un aspect uimitor in culorile mov ,rosu,verde si galben . acesta vine la pachet cu o husa la alegere la numai 1299 ron . va puteti achizitiona si carcase cu diferite modele la numai 30 de ron! ATENTIE! ACEST APARAT ESTE RESTENT LA APA SI LA PRAF! in limita stocului disponibil !! (sper ca te-am ajutat . merit si eu un "multumesc" ?) ........ acum imi poti da un multumesc? :))))
Alte întrebări interesante