Limba română, întrebare adresată de cosmin993, 8 ani în urmă

un text de 15 propoziti cu o intamplare traita cu inceput cuprins si incheiere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andynico3
3
  Intr-o zi de 27 iulie, cand soarele trimitea sageti arzatoare catre pamant, iar bolta aurie isi facea aparitia, eu eram acasa si ma gandeam sa ies cu niste prieteni de-ai mei pe afara, deoarece era chiar frumos sa te plimbi pe vremea asta.
  Dupa ce vorbiram la telefon, tot ce trebuia sa fac era sa imi iau un rucsac si sa ma intalnesc cu ei in parc. 
  Ei erau deja acolo asa ca m-am grabit putin si am ajuns la timp. Am inceput sa ne plimbam in jurul parcului, dar apoi ne-am plictisit si a urmat sa mergem intr-o mica padure care se afla langa o casa de-a unuia dintre prietenii mei.
   Ajunsi acolo, am dat o tura cu speranta ca vom gasi si finalul padurii, dar ne-am ratacit. Ne imparteam si inca incercam sa il gasim. Cat mergeam noi, eu ma impiedicai de o pietricica si ma rostogoli la vale iesind din padure.
  Cand am iesit din padure, ne-am grabit catre casele noastre nepatind nimic.

patrunjel10: Cuplacere
patrunjel10: :))))) glumesc
cosmin993: eu tiam dat
cosmin993: joci clash royale
cosmin993: dc
cosmin993: ce arena erai
Răspuns de patrunjel10
3
Din spatele lunii strălucitoare iese soarele arzător mângâind cu razele lui sclipitoare firiile de iarba verde. Ana a ieșit la joaca. Prietena ei Ioana o aștepta cu nerăbdare. Fetele s-au dus pe leaganurile vii colorate. Ioana a cumpărat o înghețată cu menta pentru draga sa prietena Ana. Fetele se bucurau de mirosul îmbietor al florilor parfumate. Se auzi un latrat! Era un cățel mic și slab. Ana și Ioana l-au luat pe micut acasă și l-au îngrijit. A doua zi dis-de-dimineață cele două prietene l-au dus în parc . Și-au luat la revedere și au plecat. A fost o zi frumoasa in care toți au înțeles ceva!

cosmin993: pol
cosmin993: polA
cosmin993: polar
Alte întrebări interesante