Limba română, întrebare adresată de Avasilgirl, 8 ani în urmă

Un text de 15 rabduri cu titlulu prima zii de scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aurelcraciun59
1
                        Zana belsugului si a bogatiei îsi face aparitia în caleasca plina de frunze uscate si ruginite,iar vacanta mare a zburat ca un stol de randunele.
       Cu totii  dis de dimineata, tot ne pregatim de prima zi de scoala dar nu mai reusim sa plecam o data deoarece ba nu gasim una ba nu gasim alta ,chiar si buchetul de flori toata lumea îl cauta desi era la vedere. În sfarsit reusim sa ne urnim de acasa iar inima îmi batea mai tare ca niciodata .Soarele se iveste printre norii pufosi însotit de un aer curat si racoros. 
           Poarta scolii devine neîncapatoare pentru furnicarul de copii,parinti si bunici.Deodata am auzit un glas cunoscut : clasa a-a .....la mine! Era doamna învatatoare care ne aduna asa cum îsi aduna closca puisorii. Mi-am revazut colegii si ne-am apucat de sporovoit.
            Clinchetul cristalin al clopotelului se aude din nou dupa mult timp.Am Ajunsi în clasa cartile asteaptau sa descoperim noutatile ascunse între copertile lor si se mai aude doar sunetul foilor rasfoite însotit de glasul învatatoarei.
             Liniste,liniste,liniste!
Alte întrebări interesante