Limba română, întrebare adresată de mariodenis17, 9 ani în urmă

Un text de 15 rânduri în care să fie prezenta descrierea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crinairin
2
                                         Rasarit de soare
 
  Cand primii zori ai diminetii apar ca niste luminite albe,o minge rosie de foc rasare din inaltul cerului,apoi isi deschide larg bratele de foc intinzandu-le peste pamantul rece.
  E minunat rasaritul de soare intr-o zi de vara.El,soarele priveste cu ochii sai stralucitori de-un galben naucitor cum viata incepe sa pulseze cand el desteapta pamantul.O noua zi,o noua minunata viata!Din Tara Soarelui rasare mingea imensa de foc ce incalzeste intreaga planeta,uneori furioasa,alteori blanda,insa in fiecare zi rasaritul sau e un nou inceput ca si cand ar fi pentru prima data.
 Un rasarit de soare e o incantare pentru orice ochi privitor.Vantul adie bland printre ramurile copacilor,pasarile isi incep ale lor triluri in mii de cantece,iarba si florile se inalta spre cer,iar oamenii se trezesc pentru rutina lor,fiindca soarele este cel mai mare ceas desteptator,natural pe care mana omului nu-l poate atinge.
  Fiecare nou rasarit de soare are o poveste de mii si mii de ani,povesti spuse sau nespuse,insa cat soarele apare pe cer din marele Univers,viata poate continua pana la infinit.

mariodenis17: Ms
Alte întrebări interesante