Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

un text de 9 randuri cu titlul Emotii dau COROANA. VA ROOOG E URGENT !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6
Emotiile, ce sunt ele de fapt? Sunt insasi trairile noastre, sunt puterea ce ne domina venele si implicit mintea, sunt tot ce avem mai de pret pe aceasta lume. Ce ar fi un om fara emotii? Poate fix ce ar fi un calaret fara un cal? Nimic.
Emotiile ne reprezinta intru totul, ele  ne ghideaza deciziile, ne ghideaza viata si implicit tot ceea ce facem. Doar anumiti oameni ajung sa isi inteleaga si implicit gestioneze emotiile, caci o inteligenta emotionala poate fi dezvoltata doar in mana unui om ce isi doreste cu adevarat acest fapt. In zilele noastre  este mai important sa  stii sa  lucrezi cu emotiile  decat sa stii sa lucrezi, caci o inteligenta nu poate fi niciodata comparata cu o inteligenta emotionala, care intotdeauna va fi superioara, datorita relationarii,empatiei si multor multor altor aspecte ce ne pot face viata cotidiana mai usoara.

Utilizator anonim: coroana e a lui/ei
mimirunica: lui
Utilizator anonim: de unde stii ?!
Utilizator anonim: daca scrie claudiu... asta nu inseamna ca este baiat...
Utilizator anonim: Sunt baiat, e ok, e ok:))
mimirunica: ai vazut
mimirunica: ca doar il cheama claudiu nu claudia
mimirunica: lol
Utilizator anonim: !!!
Utilizator anonim: stii ceva...
Răspuns de Utilizator anonim
5
O emoție e tresărirea unui colț de suflet la un stimul scăpat dintre gânduri sau proiectat din mediul exterior. Emoțiile  inundă ființa ca un joc de artificii - un cer neutru - și il scaldă in vibrații. Emoțiile sunt acele fire cu care păpușarul numit Natura Umană ne mânuiește și ne aruncă în plâns, în tremur... Ele se nasc din orice dar mor greu, ne tulbură simțurile și pacea minții, ne fac vulnerabili si docili. Ne îngrădesc creativitatea, ne spulberă visuri, ne fac timizi, ne înalță, ne retează aripile sau le fac sa crească până la cer.
Alte întrebări interesante