Limba română, întrebare adresată de ImiNioaRa, 9 ani în urmă

un text de jumate de pagina in care sa recomandati elevilor de clasa a5a sa citesca legende


ImiNioaRa: va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HazalKaya11
1
                                             Legendele vietii


   Cu toti crestem, dar crescand mereu ne dam seama ca am crescut intr-o lume de basme, deoarece basmele ne-au ajutat sa ne creem o lume a noastra in care imaginatia noastra se desfasoara din ce in ce mai mult.
   Copii din ziua de azi numai citesc, iar acest lucru este foarte rau. Eu le recomand copiilor de aV-a sa citeasca legende si nu numai dintr-un motiv, ci din mai multe motive. Legendele pe care le citim acum ne pot ajuta sa ne creem o lume a noastra, sa ne dezvoltam imaginatia, sa invatam sa comunicam, sa desprindem invataturi si sa ne dezvoltam capacitatea. Literatura este importanta pentru toti copii, eu nu le recomand numai copiilor de aV-a sa citeasca ci tuturor copiilor, fiindca este foarte important pentru orice om. Legendele pe care le citim sunt o fantezie pentru viata noastra, depoarece noi ne nastem cu ele si tot odata si crestem cu ele, sunt viata noastra, de aceea e important sa intram in lumea lor si sa le descoperim secretele.
   Va dau o provocare tuturor, incercati sa citici legende si multe altele, fiindca ele sunt pana la urma copilaria noastra, ne ajuta sa nu vedem lumea  cu adevarat.
Alte întrebări interesante