Limba română, întrebare adresată de carmenciuta34, 8 ani în urmă

un text despre ce ași vrea de la doamna de română și ora ei
Mă puteți să mă ajuți si pe n-am idei vă rog frumos
25 p vă rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adadrumen
1

Explicație:

In jur de ora 8 trebuie sa fiu prezent la scoala pentru a participa la ora de romana, aceasta fiind prima ora din aceasta zi frumoasa de marti.

In momentul in care intru in sala de clasa, observ cum jumatate din colegii mei sunt prezenti deja, unii stand doar in banci si vorbind, iar altii plimbandu-se de colo in colo prin clasa. Eu ma duc in banca mea si o salut politicos pe colega care sta in dreapta, aceasta dand doar din cap fiind prea ocupata sa isi scrie tema.

Dupa cateva minute de asteptare, aud clopotelul sunand, iar profesoara noastra de romana, o doamna in varsta de 30 de ani isi face aparitia in sala. Ne ridicam toti in picioare si o salutam, apoi ne asezam la locul nostru. Dupa strigarea catalogului, ora incepe. Azi invatam despre Baltagul, un roman realist care pe mine m-a impresionat imediat ce l-am terminat de citit.

In decursul orei, un coleg, care este mai neatent de fel isi scapa pixul pe jos, acesta la contactul cu podeaua facand un zgomot destul de puternic. El isi cere scuze si se ridica, luandu-si pixul, apoi se aseaza la loc ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Peste 45 de minute, ora se incheie, iar noi ne luam politicos ramas bun de la doamna profesoara si iesim in recreatie.

pls coroana


carmenciuta34: Mulțumesc
Alte întrebări interesante