Limba română, întrebare adresată de angelaturian484, 8 ani în urmă

un text despre viata pe pamant​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AngelAngy12
3

La inceput, viata pe pamant era frumoasa. Oamenii erau oameni, pamantul era acoperit de apa curata si verdeata proaspata si placuta vederii... era o viata simpla, dar frumoasa.

Lucrurile insa au inceput sa se schimbe radical de cand lumea a inceput sa se modernizeze deoarece o data cu modernizarea, a aparut si poluarea abuziva. Oamenii au inceput sa fie condusi de bani, sa devina rai. Totul s-a schimbat, nu?

Cu toate astea, e esential sa vedem partea buna a vietii pe pamant, anume ca suntem pusi de fiecare data la incercare si in functie de modul in care decidem sa actionam, ne putem croi viata asa cum o vrem. Stim cu totii ca viata nu e vesnica pe Pamant, ca odata, mai devreme sau mai tarziu vom ajunge la Creator, acolo unde se zice ca nu mai exista suferinta, durere, foamete sau razboaie.

Pamantul ne daruieste hrana, aer, resurse de toate felurile. Am putea zice ca traim foarte bine, asta daca nu am distruge aceste lucruri.

Oricum, viata pe Pamant e scurta si trebuie traita din plin, intelept dar din plin. Noi ne croim viata pe care o vrem prin fapte si vorbe asadar, ramane la interpretarea fiecaruia cum considera viata. Eu o consider frumoasa, cu bune si cu rele. O consider un profesor extrem de bun.


angelaturian484: multumesc
Alte întrebări interesante