Istorie, întrebare adresată de catalinasandu1, 8 ani în urmă

Un text istoric de o pagina mare cu titlul "Marile descoperiri geografice" in care sa folosesti termenii: Marco Polo, astrolab, busola, caravela, Lumea Noua, Capul Bunei Sperante, Fernando Magellan, azteci, mayasi, incasi, comert triunghiular,cacao,ciocolata.URGENT!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zrares221
2
Marile descoperiri geografice

Fernando Magelan a făcut înconjurul lumii intre anii (1519-1521). El a plecat cu încă două nave , sperând să descopere un teritoriu nou. El și-a continuat expediția dar a fost asasinat de un trib de incași și maiasi.
Bardolomeo Diaz a avut doar o expediție până la Capul Bunei Speranțe respectiv Africa de Sud.
Marco Polo a fost un om celebru a călătorit pe uscat și nu pe apă. A făcut o călătorie până la Beijing la împăratul Chinei chiar a și scris o carte despre călătoria sa.
Christofer Columb (1492-1506) a avut 4 expediții chiar el a descoperit boabele de cacao , ciocolata. El folosea busola și era pe o caravelă , nava lui. El descoperise America , dar el a crezut că este India și pe localnicii de acolo ii considera indieni mai bine zis azteci. El făcea comerț și-l aducea în Spania pentru că era spaniol făcea un comerț triunghiular din America în insulele din marea caraibelor în Spania
Alte întrebări interesante