Limba română, întrebare adresată de gabijjjj, 8 ani în urmă

Un text narativ de 150-200 de cuvinte cu o actiune petrecuta intr-un castel

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaionascu260
1

Misterul

Sunt Cleopatra și sunt o prințesă războinica cu multe secrete față de familia mea ... Eu dețin cutia Univers Combi o cutie cu mai mulți amici prichindei în formă de animăluțe.

Era ziua în care am aflat ziua când trebuia sa ma căsătoresc cu Ștefan prințul de la celălalt regat .

Cu jumătate de oră înainte de nuntă am fugit de la castelul părintesc nu pentru nu vream căsătoresc cu Ștefan , pentru trebuie apăr cutia Univers Combi cea dată de la sensibil meu de arte marțiale care ma făcut sa fiu o prințesă războinică ...

În drumul meu spre libertate dau de o construcție mai frumoasa ca orice văzusem până acum și mai înaltă decât norii . Întru în curtea castelului respectiv și bat la ùsile prea frumoase cu pietre micuțe de diamant .Nimeni nu răspunde asa ca având un gard micuț îl sar și văd era părăsit întru în încăpere și era răcoros și cu ecou avea mobilă de împărați și decorațiuni din povești . Iau cutia Univers Combi și o deschid iar prieteni mei ies în grabă vadă ce era acolo și următoarea noastră casă . Am vorbit și am chefuit cu mititei dar Horsers, uni prieten căluț le propune celorlanți din cutia Univers Combi ducă la adevărată lor casa unde era sa locuim după părerea lor . Un ritual se face asupra mea și deodată deschid ochii și trezesc într-un castel cu rochii frumoase, mâncare pe cinste și un prinț care știa de secretul meu!!!


andreeaionascu260: sper sa înțelegi înțelegi dacă mai sunt greșeli scz!!
gabijjjj: Ms mult
andreeaionascu260: cpl
Alte întrebări interesante