Geografie, întrebare adresată de mihaela2539, 8 ani în urmă

Un text scurt de 15 randuri despre Orasul Viitorului.
Va rog sa ma ajutati repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Papuc19
6
Orasul viitorului, dupa asteptarie tuturor, va fi un oras mai dezvoltat din punct de vedere tehnologic, agricol si economic.
Orasul viitorului va presupune o forta de munca mult mai mare.
Orasul viitorului are asteptari mari, foarte mari de la cetatenii de astazi, acel oras fiind mai dezvoltat va fi normal sa aiba si mai multi straini, care vor ajuta ca statul sa se dezvolte econimic si financiar.
Orasele fiind mai dezvoltate, ar trebui sa investeasca in modernizarea proprie, sau construind monumente unice, care ar aduce mai multi turisti, si mai multi turisti ar aduce bani, si banii aduc mereu bogatia, dar nu intotdeauna binele.
Răspuns de ioana12372
2
Hmm...orașul viitorului...păi....cum noi suntem viitorul....realitatea o construim și o înțelegem cum vrem deci...cam asa arata pt mn Orasul Viitorului:
În primul rând,cum oamenii nu sunt niciodată stăpâni pe ceea ce simt,ar exista mii de biblioteci unde sa te refugiezi in lumea cărților,pt ca in cea reală nu a mai rămas nimic bun....poate cn stie... se vor inventa roboți care să faca treaba oamenilor deoarece in ziua de azi toti avem ceas dar nimeni nu mai are timp.Aa,și ca tot veni vorba de timp,poate se vor construi automate care să ți mai dea timp.In legatura cu învățământul?cartile copiii le vor lua drept,,obiecte străvechi'' mai nou studiind de pe tablete și telefoane inteligente.
Nu sunt prezicator/prezicatore însă asa imi imaginez eu Orașul Viitorului....
Alte întrebări interesante