Limba română, întrebare adresată de budanudaniel, 8 ani în urmă

unica realitate este aceea a constiintei mele eseu​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de japiegeorgiana59
0

                                   Unica realitate este acea constiintei mele

    La o anumita varsta  orice om incepe sa-si doreasca anumite lucruri, sa vrea schimbari in viata lui si sa demonstreze ca poate reusi.

   Consider, ca realitatea este asa cum o percem fiecare sau cum o facem noi sa fie. Copii incep sa invete lucruri noi. Atunci cand suntem copii, copilaria ar trebui sa fie motivul principal care sa ne arate anumite momente ale vietii. In timpul adolescentei perceptia noastra se schimba radical, incepem sa fim mult mai constienti, sa ne asumam anumite responsabilitati, insa devenim niste persoane ce-si schimba starea in functie de ceea ce simte. De aceea consider ca adolescenta este cea mai controversata etapa a unui om pana la maturitate.

   Este adevarat faptul ca oamenii au o anumita realitate pe care doar ei stiu s-o perceapa, de asemenea si a mea este la fel. Sunt o persoana calma care ii place sa socializeze cu cei din jur si sa-si faca prieteni. De asemenea, cred cu certitudine ca este loc de mai mult, fiindca pot da sfaturi care sa-i ajute pe cei din jurul meu. De multe ori am auzit ca oamenii se simt singuri din anumite motive. Eu cred ca adevarul este ca nu-si dau seama ca ei ar trebui sa-si fie cei mai buni prieteni, sa se inteleaga mai intai ei, pentru a putea fi intelesi si de alte persoane. Unica realitate a constiintei mele se bazeaza pe trairile de zi cu zi, pe problemele si solutiile acestora. Incerc sa ma bazez pe realitate si pe adevar din ce in ce mai mult. Suferinta cat si iubirea sunt doua sentimente pe care mintea mea le percepe ca fiind parte din viata oricarui om si ca ele trebuie traite si clarificate cu cap.

   Sa te stimulezi singur niciodata nu este usor, dar poti invata asta. Ceea ce este in constiinta unui om, nimeni nu poate stii, decat el insusi. Unica realitatea pe care eu o masor in constiinta mea se refera la grijile si momentele traite dar si pe fapte neclare ce au intotdeauna un semn de intrebare, fie ca e vorba de drama sau  bucurie, sau de cu totul si cu totul altceva.

    Trebuie sa trecem prin toate, pentru a consitentiza si remarca anumite aspecte, fiindca din greseli ne putem gestiona si schimba, depinzand de noi si de nimeni altcineva.

Alte întrebări interesante