Limba română, întrebare adresată de sabiaele134, 8 ani în urmă

Urări lungi de ziua tatălui
Dau coroană!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreeaatanasiu20
2
Iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci ; stiu ca poate ar trebui sa iti spun mai des, insa tu stii ce e in sufletul meu si cat de mult te iubesc.

Iti multumesc pentru copilaria fericita pe care-am avut-o ,pentru ca nu am simtit greutati sau nevoi ; nu am stiut ce inseamna lipsa unui parinte ,pentru ca ati fost langa mine la fiecare pas.

Iti multumesc pentru ca mi-ai vegheat adolescenta ,m-ai tinut sa nu cad , vorbele tale m-au incurajat si m-ai alinat in momente de neliniste.

Iti multumesc pentru ca ma calauzesti acum , ma sfatuiesti si ma alinti, chiar daca nu mai sunt un copil.

Tăticule , iti multumesc pentru ca mi-ai aratat cum trebuie sa fie un tata iubitor , un sot devotat si un barbat onest , cum trebuie pretuita familia si ce sacrificii trebuie sa faci in viata pentru a fi implinit (iar cand spun “implinit ” ,nu ma refer la case si masini, ci la acele lucruri pe care le ai, insa nu le poate cumpara nimeni cu bani : iubire si intelegere in familie ,respect, devotament, recunostinta) .

De ziua ta ,iti doresc sanatate si zile multe de la Dumnezeu ; in sufletul tau sa fie pace ,inima sa-ti fie voioasa , sa te bucuri alaturi de noi ,iar grijile sa te ocoleasca.
La multi ani !

Te iubesc , tăticule !


Andreeaatanasiu20: Coroana?
Răspuns de andu2266
3

Răspuns:

Depinde în ce relație ești cu tatăl tău,depinde de ce vârstă ai și câte amintiri aveți împreună...

Tatăl,la fel ca mama,este o persoană importantă în viața fiecăruia dintre noi. Cel mai bun prieten,îndrumător,sfătuitor, cel mai mare sprijin,atât financiar,cât și moral. Chiar dacă te ceartă,de fiecare dată o face spre binele tău,niciodată nu îți vrea răul. Pentru toate aceste lucruri,el merită respectat,iubit și înțeles. Poate avea momente și stări diferite ,de exemplu să vină nervos se la serviciu și să nu se comporte exemplar,dar el își dă seama unde greșește și își repară prin alte fapte uimitoare fiecare gest deplasat.

Aceasta este parerea mea, sper să înveți ceva din ceea ce am spus și să îți fie de ajutor...

Exemplu : La mulți ani,tată! Îți doresc multă sănătate, fericire ,noroc și iubire! Îți mulțumesc pentru tot efortul depus pentru mine! Esti un tată exemplar,am multe de învățat de la tine. Îmi cer scuze pentru când te supăr. Te iubesc ,eroul meu!

Alte întrebări interesante