Limba română, întrebare adresată de alexandra3258, 8 ani în urmă

URGEEEEEEEEENT!!!!!
OFER COROANA!!!!
RAPORTEZ COMPUNERILE CARE AU MAI PUTIN DE 100 DE CUVINTE(10 RANDURI)!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GeraltTheRivian
2

Jocul sportivilor

Acest joc este pentru cei care au o forma fizica destul de buna . El se poate juca cu minim 2 participanti si maxim , 6 , de varsta mai mare de 10 ani.

Regulile jocului sunt acestea : se joaca cu un singur zar .Fiecare cifra de pe zar reprezinta un exercitiu fizic . De exemplu , 1 va fi genoflexiuni , 2 , abdomene , 3 flotari , 4 , scandura in 2 maini , 5 , intr-o singura mana iar 6 , sarituri dinamice.

Cand ii vine randul de a arunca zarul , jucatorul are 2 posibilitati : fie alege ca el sa arunce zarul , lucru care ii poate aduce puncte sau scadea, fie alege sa i-l dea unui alt jucator care doreste sa-l arunce ,in acest caz numarul sale de puncte va scadea cu 5.

Pentru a acumula puncte , trebuie sa indeplineasca una din conditiile urmatoare : pentru 10 puncte trebuie sa faca cu 25% mai mult din cel mai mare numar de repetitii (ale tipului de exercitiu care s-a nimerit) facute de un jucator in acea runda. Pentru 20 , 33% , 30, 50% iar 40 , care este numarul maxim , 66%.

Astfel , "Jocul Sportivilor" face ca participantilor sa li se dezolte mai rapid fizicul , le mareste spiritul competitiv si imbunatateste controlul propiului lor corp , totul intr-o maniera distractiva si amuzanta. Acesta da o nuanta de amuzament exercitiilor fizice care , mai inainte , erau plictisitoare.


alexandra3258: Mulțuuuuumesc muuuuult!!❤❤❤❤
Alte întrebări interesante