URGEEENT! va rooog!
Ce nu înțelegeți îmi spuneți!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
A x^2+5x+4=x^2+4x+x+4=x(x+1)+4(x+1)=(x+1)(x+4)
B. x^2+5x+6=x^2+2x+3x+6==x(x+2)+3(x+2)=(x+2)(x+3)
C x^2+3x+2=x^2+x+2x+2=x(x+1)+2(x+1)=(x+1)(x+2)
D x^2+9x+18=X^2+6x+3x+18=x(x+6)+3(x+6)=(x+6)(x+3)
Atâta am făcut,nu pot sa fac mai mult ca am treaba scuze
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă