Limba română, întrebare adresată de blondaaaaa, 9 ani în urmă

URGEEENTT DAAUU COROANA
imagineazati un dialog despre rolul povestilor in viata oamenilor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de new2015
2
      Un dialog inre un povestitor si un scolar :

- Buna ziua domnule
- Buna ziua
- Stiu ca sunteti un scriitor foarte bun si renumit in lumea intreaga !
- Da, ai dreptate dar faptul ca scriu povesti ma fascineaza cel mai mult, pentru mine ele reprezinta o iluzie intre realitate si o lume ireala o lume a povestilor.
- De ce ati ales sa fiti scriitor de ce anume povesti ?
- Sati zic, viata in care traim cu totii insasi formeaza o poveste,  gindestete la faptul cum ar  exista o lume in care sa nu exista povesti... , ar fi o lume dura o lume in care o sa se uite de frumos.
- Pai povestile sunt ireale  nu putem invata nimic din ele noi traim in lumea reala domnule scriitor !
- Amice, si existenta noastra pare ireala, zi de zi ne scufundam in probleme ne criticam unul pe altul, oamenii sunt fiinte neordonate, in ziua de azi fiecare isi manifesta puterea. Zi de zi ma uit pe geam si zi si noaptea ma uit cum trece timpul si vad ca doar povestile ne pot desparti de realitatea dura ce se regaseste in lume. Povestea e ma mult decit o istorie sau ceva compus, banal si fara sens, insasi povestea poate adormi un copil si indragi inima unui adult.
- Mati uimit domnule cu aceasta replica, cred ca de azi osa citesc mai multe povesi poate o sa fiu si eu un scriitor asa ca dumneavoastra,
- Baeate, placerea e de partea mea sa vad ochii tai si a miilor de oameni citind povestile si zimbind, bucurinduse de ele si intelegind ca fiecare poveste reprezinta olume in care vrea sa treasca fiecare din noi.

new2015: coroana ?
blondaaaaa: nu am cum daca nu mai da altcineva raspuns
new2015: tia placut ?
blondaaaaa: da, a fost prea lunga
new2015: lunga dar cu sens )
Alte întrebări interesante