Arte, întrebare adresată de nutzadamir12, 9 ani în urmă

Urgeent!Alcatuiti o declaratie de dragoste folosind cuvintele : dragoste,gelozie,iubită,găină,mătură,veșnicie,pepeni murați,mere,vacă,oraș,stradă,dragobete,pește,teu,ileana cosînzeana.
Dau coroana la cea mai ingenioasa declaratie,se poate si sub forma de versuri


nutzadamir12: declaratie de dragoste pentru ea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gthhggr
2
Draga mea iubita,
Stii ca dragostea noastra este nemarginita. Desigur, am avut si episoade de gelozie, insa am trecut peste asta. Cand iti vad frumosul zambet aparandu ti pe fata, mi se face pielea de gaina. Uneori ma ignori, ma tratezi ca pe o coada de matura, insa stii ca eu te voi iubii pentru o vesnicie.
Imi amintesc cand eram mici si mancam amandoi pepeni murati la mine acasa. Sau cand te ridicam pe brate ca sa furam mere din cei mai inalti pomi. Uneori te comporti ca o vaca, cand tipi la mine pe strada ca vorbesc cu alte fete, sau, cum le spui tu, Ileana Cosinzeana. Stii ca tu esti cea mai importanta din viata mea.
Acum vine Dragobetele. Nu stiu ce cadou sa iti fac. Unii prieteni mi au sugerat sa ti iau un peste auriu. Stii ca el iti indeplineste orice dorinta. Nu stiu ce dorinta ti ai pune tu, insa stiu ce mi as dori eu: "SA NU MA DEPARTEZ NICIODATA DE TINE!" TE IUBESC!

nutzadamir12: Multumesc enorm
gthhggr: cu placere
Alte întrebări interesante