Ed. tehnologică, întrebare adresată de valy2280, 9 ani în urmă

URGEENTT!!

1..Ce este OPC-UL!

2.Pe un raft sunt doua vase de bucatarie de aceeasi marime:unul este din inox,iar celalalt ,din fonta emailata cu marca LAREX .Ce alegere faceti?
ARGUMENTATI!

3.O familie a facut intr.o luna economii de 20 de lei , cheltuieli de 400 de lei si venituri de 380 de lei .Bugetul a fost achilibrat?
Argumentati raspunsul.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
20
1. Ce este OPC-ul !


      OPC-ul inseamna Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Aici te poti duci sa reclami produsele expirate / stricate pe care le-ai primit sau alte servicii. De exemplu, ai fost la mare, si ai constatat ca hotelul nu corespundea conform reclamei - erau gandaci in camera, usa nu se inchidea bine, nu era apa calda etc.


2. Pe un raft sunt doua vase de bucatarie de aceeasi marime:unul este din inox, iar celalalt, din fonta emailata cu marca LAREX. Ce alegere faceti?
ARGUMENTATI!

Pai, as alege-o pe cea din fonta emailata. Avand marca Larex inseamna ca indeplineste conditiile de calitate. Deci, chiar daca o sa fie mai scumpa voi fi sigura ca este certificata.

3. O familie a facut intr.o luna economii de 20 de lei, cheltuieli de 400 de lei si venituri de 380 de lei. Bugetul a fost achilibrat?
Argumentati raspunsul.

Nu, bugetul nu a fost echilibrat, deoarece au cheltuit mai mult decat venitul, intrand si in economii.
Alte întrebări interesante