Limba română, întrebare adresată de Amemaria, 8 ani în urmă

URGENT COMPUNERE despre o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unei eclipse solare.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mathias123
37
Mergeam cu prietenii mei pe bulevard să ne cumpărăm o înghețată.
Ne-am aşezat pe o bancă să hotărâm cine va lua înghețata. L-am ales pe Andrei deoarece el era cel mai rapid. Toți ne aşteptam înghețatele dorite. Veni însfârşit si Andrei cu înghetațe de toate culorile.
Ne-am apucat sa mâncăm înghețatele când deodată am văzut ceva neobişnuit. Se alinia luna cu soarele adică se producea o eclipsă. Cerul s-a făcut roşu complet, iar luna cea argintie s-a făcut neagră. Toți ne-am scos telefoanele să pozăm şi să filmăm. Eclipsa a durat doar 5 minute. Noi toți am fost uimiți de acest fenomen, dar ne-a plăcut. Când ne-am întors spre înghețate s-au topit. Nu ne-a păsat de înghețate chiar dacă am dat 5 lei pe ele.
A fost un fenomen neobişnuit. S-a vorbit despre el 3 zile la rând la televizor ceea ce era de aşteptat.
Eclipsa deşi s-a întâmplat anul trecut tot o mai țin minte şi acum.


⛄Părerea mea! A fost bun?! Zimi! M-am gandit la ea. Deşi sunt în clasa a V-a este destul de buna! Să îmi răspunzi şi să imi zici dacă a fost bună!!!

Amemaria: E foartw frumoasă, mulțumesc!
Amemaria: foarte*
Mathias123: Cu plăcere!
Mathias123: Dacă nu îmi dai coroană dămi "MULTUMESC", te rog!
Răspuns de Selena2002
2
E foarte simplu imagineaza-ti ca esti in timpul unei eclipse solare si scrii despre ea: de ex: Acum cativa ani am participat la o eclipsa solara a fost uimitor si chiar interesant, la O eclipsa solara nu te poti uita cu ochii liberi lumina e prea putetnica si afecteaza ochii. Si Mai poti continua tu cu ce credit despre eclipsa solara
Alte întrebări interesante