Urgent!Dati click pe poza!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d80/c428a776137cf070fce64fd508d319b6.jpg)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
se aplica formula (a+b)(a-b)=a^2-b^2
a) 7^2-a^2=49-a&2
b) 3^2-(5x)^2=9-25x^2
c) x^2-(2V3)^2= x^2-4*3=x^2-12
d)4^2-(3x^2y)^2=16-9x^4y^2
e) 2^2-(a^2b^2)^2=4-a^4b^4
f) (3x/5)^1-1=9x^2/25 -1
a) 7^2-a^2=49-a&2
b) 3^2-(5x)^2=9-25x^2
c) x^2-(2V3)^2= x^2-4*3=x^2-12
d)4^2-(3x^2y)^2=16-9x^4y^2
e) 2^2-(a^2b^2)^2=4-a^4b^4
f) (3x/5)^1-1=9x^2/25 -1
WhiteBlack:
mersi
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă