Limba română, întrebare adresată de berzanerickp7flqy, 8 ani în urmă

URGENT!!!!!!!!!!!!! dau 75 puncte.

Redacteaza intr-o scrisoare de 15-20 randuri adresata unui prieten in care sa ii povestesti impresile legate de una dintre pasiunile tale (FOTBAL) *Utilizeaza minimum 2 numerale cardinale.


berzanerickp7flqy: + o coroana
anonima679: n am primit coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonima679
13

Explicație:

Buna (numele prietenului tau),

Astazi, m am decis sa iti scriu o alta scrisoare, in care am sa iti vorbesc despre pasiunea mea, fotbalul. Sunt un mare pasionat de fotbal si imi place foarte mult sa ma joc, afara cu ceilalti prieteni ai mei, sper ca intr o zi o sa jucam si noi doi.

Eu ma joc aproape/mereu fotbal. Cel mai mult imi place cand joc sa imi imaginez ca sunt pe stadionul de fotbal si joc intr o echipa renumita, iar toata lumea ma admira.

Aseară m am uitat la meci, impreuna cu (un nume) si mi a placut foarte mult, a jucat echipa mea preferata (numele echipei tale preferate) impotriva (o alta echipa). (un nume de fotbalist) este jucatorul meu preferat. acesta a fost uimitor, mi as dori ca intr o zi sa fiu si eu la fel de bun ca el. (Spui intr o propozitie 2 niste lucruri despre el).

Sper ca intr o zi sa reusesc sa ajung un adevarat fotbalist, iar cand se va intampla asta, promit sa te invit la meciurile mele.

Cu dor de tine,

prietenul tau vechi, (numele tau)


berzanerickp7flqy: MERSIIIIIII
anonima679: cu drag
anonima679: sper ca iti place
Alte întrebări interesante