Limba română, întrebare adresată de Dwaria, 8 ani în urmă

URGENT!!DAU COROANA!!!
o idee pentru a incepe o compunere pentru o pagina de jurnal din viitor.(viitorul fiind 30.09.2069)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iakabcristina2
1

Răspuns:

Azi mi-am trimis clona la școală în locul meu... Am riscat mult, dacă mă prindeau, puteam fi exmatriculata ! Dar s-a descurcat exemplar, mult mai bine decât mine. Doar eu i-am programat cipul...

Cum să fi mers la școală, dacă drona mi-este la service ? Iar ca să urc până la etajul 214, ca să iau nanotrenul, e prea greu pentru lenea preistorică, ce mă chinuie...


Dwaria: multumesc mult! m ai ajutat enorm.
Răspuns de AdrianDD
1

Răspuns:

                                                 Draga Jurnalule,

       Astazi am avut o zi de scoala nemaipomenita! Cand m-am trezit dis-de-dimineata,robotul de serviciu,Stringer,ma astepta bucuros, cu masa pusa: trei pastile extrem de bune,unul cu gust de ou ochi,a doua cu sunca afumata,iar cea din urma avea un miros foarte frumos, acesta fiind ceaiul de tei cu lamaie (Ahh... ador aceasta bautura fierbinte).

        In tot acest timp,robotul casnic,Magenta, imi pregatea hainele, frumos aranjate. Ce pacat ca parintii mei sunt mereu plecati la munca cu masinile lor zburatoare.. Dar partea buna e ca ma pot bucura si eu de aceasta experienta chiar in fiece zi de scoala, deoarece avem un autobuz zburator fantastic: scaune cu masaj incorporat,un design aparte si, desigur, un sofer mereu binedispus! Asa ca mi-am pus repede hainele pe mine,ghiozdanul in spate,luandu-mi "La revedere" de la toti robotii mei de suflet, pentru ca sunt mult mai multi,si ca o bezmetica ce sunt, le-am uitat sa ii caracterizez pe toti, si dusa am fost,asteptand cu nerabdare autobuzul in statia aeriana.

        Ajungand la scoala,m-am intalnit cu colegii mei dragi si au inceput orele. Aveam Matematica,Biologie,Limba Romana si Engleza. La prima ora,matematica,am facut geometrie. Bancile erau,practic, caietele noastre tridimensionale ( in cazul cand vrei sa vezi o imagine sau un filmulet educativ) si bidimensionale (in cazul in care voiai sa scrii, caci langa era un creion cu o tehnologie superioara care putea scrie in orice culoare ai vrea,acesta fiind pus intrun suport magnetic, SUPER-TARE,NU?). La Biologie am vazut un film educativ si interesant despre biotop,biocenoza si ecosistem,iar la final am facut un joculet cu intrebari pe baza informatiilor din filmul vazut.La Limba Romana am scris multicolor,caci asa imi place mereu,lectia "Calatorii in jurul partilor de vorbire",mi-a placut la nebunie si aceasta ora.Iar la ora de Engleza am invatat despre pronumele personal si unde se pune intr-o propozitie.

        Intr-un final am terminat orele si ne-am dus inapoi acasa cu autobuzul zburator,urmand ca mai apoi, sa mananc cina impreuna cu parintii mei,pregatita de robotii mei dragi!

Explicație:

Sper ca o sa-ti placa compunerea pe care ti-am scris-o. Mult noroc in continuare. La revedere <3.

Alte întrebări interesante