Limba română, întrebare adresată de mositzsimo, 8 ani în urmă

!!!URGENT DAU COROANA. Scrie un text narativ de 150 170 de cuvinte la persoana 1 in care sa povestesti o intamplare din timpul unei excursii cu clasa.. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pogaceansimona3
2

Răspuns:

Trebuie sa povestești o întâmplare chiar ție, poți spune,, în anul....am fost.... Și continui.

Răspuns de marinabitoi
5
Intr-o primăvara, pe cand soarele batea puternic si mândru de sine, doamna diriginta a programat o excursie.
Fix dimineata m-am trezit tarziu si am intrat in panica crezând ca autobuzul a plecat fara mine. M-am grăbit din răsputeri sa ajung cat de repede pot, colegii mei așteptându-ma, iar șoferul ne mai având rabdare. Urcam in autobuz si începe distracția, muzica la maxim iar noi chinuindu-ne sa rămânem in picioare fara sa cădem. Am ajuns la palatul culturii din iasi, un palat mare care este localizat fix langa Palas (un loc unde se tin fel de fel de evenimente). Am vizitat interiorul, uitându-ne si admirând lucrurile frumoase din palat. Odata ce am plecat de acolo, m-am dus sa o rog pe doamna sa ne ducem si prin Palas. Am intrat înăuntru, eu luându-mi de mancare iar colegii mei ce gasesc ei pe acolo. Am plecat de acolo si mi-a venit ideea sa mergem la cinema. Am ajuns acolo si am intrat sa vizionam un film foarte interesant. Evident ca, colegul meu, Robert, nu a vrut sa vizioneze acel film, el vroia sa se uite la un film horror. Dar pana la urma a vazut ca il lasam singur si din fuga a venit la noi. In cinema, telefonul prietenei mele, Adelina, a început sa sune. Ea uitând sa-si dea telefonul pe silențios. Garda i-a luat telefonul iar ea tot filmul a stat suparata si speriata ca nu il v-a mai da inapoi. Dupa film s-a rugat ea si diriginta de garda sa-i înapoieze telefonul. A reusit sa și-l recupere plecând cat mai repede din cinema. In autobuz spre drumul de întoarcere toti am fost calmi, fiind obostiti.
La scoala ajunși, am mai stat si am mai vorbit despre acea excursie si ne-am trimis pozele pe care le făcusem intre noi.


SPER CA E BINE! succes!!
Alte întrebări interesante