Limba română, întrebare adresată de eeliza72, 9 ani în urmă

urgent !!! dau coroana !!!! vreau rezumatul carti DARUL LUI MIBS scrisa de INGRID LAW !!!!! P.S rezumatul intregi carti
VA ROOG AJUTATI-MA !!!!! PLSSSSS!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaMyno
7

Buna am vrut sa te ajut....

„Darul lui Mibs” este o poveste fascinantă despre membrii familiei Beaumont, care, la împlinirea vârstei de treisprezece ani, îşi descopereau fiecare propriul dar.

Mibs Beaumont aştepta cu nerăbdare să treacă ultimele zile de şcoală pentru a-şi primi darul, fiindcă împlinea treisprezece ani. Dar o întâmplare nefericită, accidentul tatălui său, îi umbreşte aniversarea, dorinţa ei fiind în consecinţă să primească un dar pe care să-l folosească pentru a-l vindeca.

În toiul petrecerii de aniversare, lui Mibs îi trece prin minte să se ascundă în autocarul care distribuia Biblii Heartland, cu gândul că aşa va ajunge mai repede la spitalul din localitatea Salina, unde era internat tatăl ei. Pe rând i se alătură prietenii ei, copiii pastorului, apoi fraţii ei, şi, fără ca cineva să-i observe, autocarul porneşte cu ei pitiţi între colete. Stând nemişcată, Mibs aude tot felul de voci ale unor persoane care nu erau de faţă şi încearcă din răsputeri să-şi dea seama ce fel de dar a primit. Drumul spre Salina se dovedeşte a fi o adevărată aventură.

Dacă vor ajunge la timp la spital şi dacă Mibs îl va putea ajuta pe tatăl ei vă las pe voi, dragi copii, să aflaţi şi totodată să vă gândiţi că fiecare dintre noi avem un dar, care trebuie doar descoperit.

Sper ca ti-am fost de ajutor ...




eeliza72: mersi mult dar am o intrebare
eeliza72: este rezumatul intregi carti sau doar la un capitol?
AnaMyno: Este rezumatul intregi carti
eeliza72: aha...multumesc mult!! din nou
AnaMyno: N-ai pentru ce ....
AnaMyno: serios
Alte întrebări interesante