Limba română, întrebare adresată de volcunovici, 8 ani în urmă

urgent! Dau orice!

faceți va rog rezumatul in 40-50 de cuvinte !!!!!

Vezi,asa imi inchipui ei viata,a fi ca o pinza de paianjen imensa,cenusie,lipicioasa in care omul se zbate ca o musca.Undeva paseste carnivorul:Paianjenul.
-Ce stii tu,Diana,despre viata?Esti o fetita de saptesprezece ani...
-Am vazut paianjenul.Imi sint picioarele lipite de pinza lui.
-Cine te-a necajit?M-a intrebat apropiindu-se de mine.
-Viata!
Ca in toti anii am muncit cu pumnii strinsi cu o vointa de fier.Cine n-a tremurat pentru fiecare caiet de scris,pentru fiecare carte de citit.Cine n-a cunoscut aceasta cursa peste abstacole care e,pentru foarte multi,invatarura,nu stie ce inseamna vointa,dorinta de a straluci la examen.Imi dadeam seama,inca o data,ca nu ma pot sprijini pe alcineva,ca numai muncind cu o vointa de fier pot ramine tare ca o stinca in fata furtunii,ca nu am dreptul sa ma risipesc,sa-mi irosesc timpul.
!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gadana302
1

Răspuns:

Imi inchipui viata ca o panza unde teai blocat si incerci sa iesi din ea ca o musca. Si paianjenul este gata sa vina. Pe Diana a inceput sa o supere ceva la care am aflat ca e viata ei. In toti acesti ani am lucrat sirguincios ,dar nu am stiut ca niste oameni nu le pasa de invatatura si macar sa lumineze la examen,dar nu ma pot sprijini pe altcineva nu o sami irosesc timpul

Alte întrebări interesante