Limba română, întrebare adresată de davidionutpapurica, 7 ani în urmă

URGENT!!!! De redactat o compunere de cel puțin 20 de rânduri despre Semnificația mesajului poeziei ce bine ca ești.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaistoian098
1

Răspuns:

Poezia "Ce bine că ești" de Adrian Păunescu este o poezie plină de emoție și sentimente profunde. Mesajul acestei poezii este unul de recunoștință și apreciere față de o persoană dragă, care a făcut parte din viața poetului.

Versurile poeziei sugerează că această persoană este un punct de sprijin important pentru poet, care îi oferă încrederea și forța de a merge mai departe. Ea este prezentă în cele mai bune și cele mai rele momente ale vieții poetului și este acea persoană care îl face să se simtă complet.

Mesajul poeziei este că uneori, o singură persoană poate face o diferență uriașă în viața noastră, și că aceasta este o persoană care trebuie să fie apreciată și iubită necondiționat. Poezia subliniază importanța relațiilor și a prieteniei în viața noastră și că acestea sunt cele care ne oferă puterea și încrederea de a merge mai departe.

Poezia este o declarație de iubire și recunoștință față de acea persoană care a făcut viața mai frumoasă și care a fost un adevărat prieten în cele mai grele momente. Mesajul poeziei este că acea persoană este prețioasă și că, indiferent de ce se întâmplă, ea va rămâne mereu în sufletul poetului.

Acest mesaj este puternic și universal, și poate fi relaționat de oricine care a avut o relație apropiată cu o persoană dragă, care le-a oferit sprijin și încredere în vremurile grele. Poezia "Ce bine că ești" este o mărturie a iubirii și recunoștinței față de acea persoană care a avut un impact pozitiv asupra vieții poetului și care a rămas mereu prezentă în sufletul sau.

Explicație:


davidionutpapurica: Mulțumesc mult!!!
Alte întrebări interesante