Engleza, întrebare adresată de ClaudiaIoana111, 8 ani în urmă

URGENT!!! DE TRADUS TEXTUL ACESTA!!! DAU COROANA

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lidiahorghidanoyqxp5
0
Ti ar placea sa traiesti intr un castel, o casa din copac dau chiar sub pamant? Asta s ar putea sa nu fie asa de obisnuit cum crezi. Se pare ca in zilele de astazi, din ce in ce mai multe persoane vor sa traiasca undeva special si neobisnuit si daca nu pot cumpara ceea ce vor, sunt destul de pregatiti sa o construiasca de la 0.
Pentru John Mew si sotia lui Josephine, casa lor chiar este castelul lor. Si au costruit propriul castel Englezesc in partea de tara din Sussex. Cladirea este nou-nouta, cu luxul de la care te ai astepta de la o casa care costa mai mult de 350.000 de lire pentru a fi construita. Totusi, daca ai vedea o de afara, ar fi usor sa crezi ca este un monumet antic. Cladirea are multe aspecte care sunt asemanaroare unui castel traditional, incluzand o temnita, un sant si un pod care se lasa peste. "Alegerea mea de constructie este oarecum excentrica si destul de greu de construit, dar am obtinut locul perfect pentru a trai", spune Mew. Chiar daca unii ar putea spune ca cladirea nu este practica si ca poate fi rece in iernile rele din Anglia, sigur are o casa spatioasa si unica.
Daca nu te uiti atent, s ar putea sa nici nu vezi casa pe care Jonathan Ridley-Jones si Sharon Ridd au construito! Asta este pentru ca casa este facuta dintr un rezervor subteran de apa. Singurul lucru care poate fi vazut de la suprafata este o usa care da spre un deal. "Nu am vrut niciodata sa stam intr o casa normala," spune Sharon "Sa traiesti sub pamant insseamna ca casa noastra este foarte linistita si foare placuta- nimic din lucrurile obisnuite. Nu afecteaza imprejurimile locale si are facuri foarte mici la gaze. Uni dintre prietenii nostrii o gasesc intunecata si s au simtit inchisi in prima lor vizita, dar s au acomodat repede!".
Alte întrebări interesante