Franceza, întrebare adresată de AndreeaKRS, 9 ani în urmă

URGENT!!! Imi trebuie tradus urmatorul text in franceza. Ofer 30 puncte.

Vreau sa incep prin a spune ca eu nu ma vad traind, respentiv muncind in alta tara in afara de Romania.
Cu toate ca in ultima vreme este foarte promovata plecarea din tara in cautarea unui trai mai bun, eu sunt de parere ca atata timp cat esti perseverent , increzator in fortele proprii si nu in ultimul rand bine pregatit iti poti gasi un loc de munca care sa iti aduca atat satisfactie morala cat si financiara chiar daca te afli in Romania.
Nu exclud in totalitate posibilitatea de a pleca pentru o scurta perioada din tara cu scopul acumularii experientei care sa te ajute in dezvoltarea personala, insa ideea unui loc de munca permanent nu ma atrage.
In concluzie, eu imi pastrez ideea si sustin ca daca ai ambitie poti obtine locul de munca mult dorit indiferent de tara in care te aflii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de straticiucmiha
0
Bien que ces derniers temps est fortement encouragé à quitter le pays à la recherche d'une vie meilleure, je crois que tant que vous êtes persistant, confiants en eux-mêmes et non moins bien préparé, vous pouvez trouver un emploi qui Il apporte à la fois la satisfaction financière et morale, même si vous êtes en Roumanie. Je n'exclut pas complètement la possibilité d'aller pour une courte période dans le pays, afin de vous aider à accumuler de l'expérience dans le développement personnel, mais l'idée d'un emploi permanent ne me attire pas. En conclusion, je garde mon idée et dire si vous pouvez obtenir le travail ambition convoité quel pays vous êtes.
Alte întrebări interesante