Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

URGENT: o compunere in care sa-ti imaginezi ca esti ca esti un copac sau un arbust roditor dornic sa cunoasca un tinut exotic intr-o naratiune de 150-250 de cuvinte!!!!!!:))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalinaandrian
2

Buna! Eu sunt prunul. Banuiesc ca mă știi. Sunt un pom de talie medie,de obicei cultivat în grădinile oamenilor,ce face niște fructe mari și move.

Mereu m-am întrebat: "Oare cum ar fi sa cresc pe o plajă? În insulele Maldive de exemplu. Acolo este soare mereu,și nu trebuie sa indur frigul de peste iarna. Probabil oamenii de acolo nu au mai văzut așa pom și ar fi încântați sa mă cunoască. As fi foarte bucuros sa fiu apreciat,sa nu mi se mai rupă crengile și sa fiu batjocorit.

Cu siguranță voi face tot posibilul sa ajung peste mari și tari,acesta este visul meu de o viață!


06suciu03: Bună treabă, dar nu cred că sunt 150 de cuvinte.
06suciu03: Dar îmi place compunerea!
Răspuns de carolinastuparu8
0

Era o dimineața frumoasa de primăvară. Cerul era senin iar mulți copii erau pe afara.

Doi băieți mi-au atras atenția. Aveam bluze la fel de o culoare albastru închis și vorbeau despre vacanta de vara. Unul dintre ei a spus ca la vara se va duce în Hawai pe o plaja exotica cu palmieri și papagali, se ca caza la un hotel cu piscina și spa și se va odihni acolo timp de 6 zile cu tatăl lui. Deodată mi-a venit în minte imaginea plajei aurii și frumoase și am devenit dornic sa cunosc asa un loc. Îmi părea rău că nu puteam sa vad asta niciodată și am devenit un tei trist. Voiam sa vad marile sa vad plaja aurie, sa fiu un palmier sub lumina soarelui exotic sa fiu stropit de valurile marii și sa stau la plaja.

Cam atât am în minte, sper sa îți fie de folos

Alte întrebări interesante