Istorie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

URGENT!PUNCTE+COROANA
2 evenimente ce reflecta incalcarea prevederilor Tratatelor de la Versailles. Argumenteaza.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de claudeluprichindelu
4
7 martie 1936 incalcat de germania prin cucerirea zonei renane
29 martie1936 prin constituirea Anscluss de catre Hitler

Utilizator anonim: mental cum"?
claudeluprichindelu: schimbarea atitudinii fata de regimurile totalitare .,( in decurs de ceva ani acestea devenind bune prin crearea omului de tip nou( sper ca stii ce inseamna) cultural. aparitia cenzurii si mai apoi a aurocenzurii din pacate. politic aparitia in junatatea centrala a europei a unor sisteme politice opresive
claudeluprichindelu: bune in ghilimele...
Utilizator anonim: de ce in ghilimele?
Utilizator anonim: dar mentale care sunt?
claudeluprichindelu: dupa tine regimurile totalitare indiferent ca sint de stinga (comunism sau de dreapta (fascism sint bune ?! acestea au reusit sa creeze omul nou ( cek care nu pune in fata valorile sale ci cele impyse de siatem din pacate si sitemul in care traim schimba f mult . ajungind in acest moment la o generatie de consumatori si nu de producatori de idei, acesta insemnind de fapt progresul unei societati . avem parte de o multime de salami si de lei de la strehaia. care sint niste .
claudeluprichindelu: nulitati , pardon nonvalori marea majoritate fiind consumatori de emisiuni lipsite de continut si de idei. citi mai ctesc ce sa mai apun de acris.... cele doua dezvoltibd vocabularul, gindirea analitica care de fapt reprezinta progresul unei natiuni. prin luarea unir decizii sanatoase din punct de vedere moral si spiritual. acesta este mentalul pardon raspunaul la intrebare apropo in ce clasa esti?
Utilizator anonim: 9.......
claudeluprichindelu: team plicti cu povestile mele
claudeluprichindelu: hm o tema imporanta pactl asta RM su mai aparut intrebari
Alte întrebări interesante