URGENT!
Rezolvați în R ecuația:
c) (x-3)(x+4)-2(3x-2)=(x-4) la a 2a
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) (x-3)(x+4)-2(3x-2)=(x-4)^2
X^2 +x -12 -6x +4 = x^2 -8x +16
-5x -8 = -8x +16 /+8x+8
3x = 24 /÷3
x = 8
catnela86:
mersi mult❤️
Răspuns de
2
Bună,
Ai rezolvarea în poză!
Ai rezolvarea în poză!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d77/d617e79fefc077681eeedb240ad093b2.png)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă