Germana, întrebare adresată de anonima19124526, 9 ani în urmă

urgent traducerea. dau coroana

Anexe:

anonima19124526: urgeent
alfas: al patrulea l-am tradus
alfas: te ajut si cu celelalte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alfas
1
1. Pastele a fost intotdeauna o sarbatoare fericita, plina de binecuvantare si aducatoare de bogatii.Oul si iepurasul de Paste sunt simbolurile stravechi ale acestei sarbatori.
O bijuterie purtata in zilele de Paste este arborele de Paste sau arborele vietii, un simbol al infloririi si al verdetii.

2. Pastele, in calendar o sarbatoare a invierii, se sarbatoreste in fiecare an in prima duminica dupa prima luna plina din primavara. Este sarbatoarea Invierii omnului Isus, cea mai mare sarbatoare din biserica crestina.Aceasta sarbatoare este cea mai importanta si cea mai veche din biserica crestina.
Nu se stie daca numele acestei sarbatori provine de la Ostara ,zeita primaverii la germani numita si zeita luminii sau de la Osten (est) locul de unde rasare intotdeauna soarele.

3. Isus a venit calare pe un magar la Ierusalim. Oamenii care l-au intampinat aveau cu ei frunze si crengute de palmier, pe care le-au asezat pe strada. In familiile germane se obisnuieste ca in duminica Floriilor cel care se trezeste ultimul sa fie numit Palmesel (nu stiu cum sa traduc acest cuvant)





anonima19124526: da dar nu stiu cum sa-ti multumesc
anonima19124526: multumesc
alfas: e ok asa
alfas: mi-a facut placere sa te aut
alfas: ajut
anonima19124526: ms muuult daca nu erai tu si acm traduceam cu google translate
anonima19124526: palmesel inseamna magar
alfas: esel e magar, dar palmesel este altceva...are leg cu magarul
alfas: dar nu stiu termenul in romana
anonima19124526: o.fi inrudit cu magarul
Alte întrebări interesante