Engleza, întrebare adresată de mihaita904049, 8 ani în urmă

URGENT!! Traduceți in romana (nu folosiți google translate ca nu traduce bine) dau coronița am nevoie pt maine.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de valeriq
1

Draga Julie,

Stiu cat de interesata esti in aflarea de material nou pentru seria ta radio ,,COLECTII SI COLECTIONARI,, Cred ca pot sa fiu de ajutor ca-ci am vizitat recent o fascinanta expozitie in Stoke on Trent cu Lizzie. Acolo s-a desfasurat o competitie pentru persoanele care si-au lansat colectiile si cele mai bune noutati au fost prezentate in aceasta expozitie.

Abia ajunsi inauntru, cand am vazut prima expozitie expusa deasupra noastra: o colectie de plase suspendate din tavan. Fireste, plasele nu au fost ceva pe care m-as gandi, macar, sa le colectionez, dar oricum, a fost o interesanta prezentare  de la obisnuitele plase de supermarket pana la cele de inalta calitate de la casele de moda ale Parisului.

Noi apoi am visitatt si restul expozitiilor, admirand colectii de camere vechi, discuri Beatles, carti postale cu scene din tara si de peste hotare si favorita mea: o colectie  de mici sticle de parfum.

O colectie neobisnuita a fost prezentata de un entuziast al trenurilor. El a alcatuit o colectie  de placute pictate de mana care obisnuiau sa fie gasite (sa se afle) in fata  vechilor locomotive.

Oricum, una dintre cele mai impresionante colectii a apartinut copiilor. Nepoata mea si-a introdus larga ei colectie de jucarii de plus, doar cu  doua zile inainte ca expozitia sa fie deschisa. Un baiat a contribuit cu colectia sa de roci si fosile. El le colectioneaza de ani de zile, iar  geologia l-a fascinat mereu.Acum, desi este inca elev, colectia lui a devenit una cunoscuta si a castigat aprecierea expertilor geologi.

Am parasit expozitia inspirata sa devin un colectionar si rusinata de mica mea colectie de timbre care zace acasa. Iti include o copie a ghidului expozitiei cu toate numele si adresele expozantilor, in cazul in care vrei sa-i contactezi. Mult noroc cu seria !

                         Cu drag, Catherine



mihaita904049: Mulțumesc ft mult.
valeriq: Cu placere!
Alte întrebări interesante