Limba română, întrebare adresată de shadowlord28, 9 ani în urmă

URGENT!!! va rog mult . Text argumentativ despre rolul calatoriilor !!! sa fie structurate cu in opinia mea in primul , al doilea rand si concluzie , 15 randuri !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aurelcraciun59
0
                  În opinia mea rolul calatoriilor constituie unul din factorii primordiali al existentei noastre .
               În primul rand  calatoriile sunt necesare pentru a petrece timpul liber într-un mod placut si ceea ce este mai interesant ne putem alege partenerii de calatorie ce vor contribui si acestia la reusita calatoriei.O calatorie implicit o vacanta ne poate destinde de rutina zilnica (munca,casa)  iar odata cu aceasta putem descoperi traditii ,obiceiuri fie la noi în tara fie in alte tari. Nu este de neglijat nici îmbogatirea culturii prin vizitarea unor monumente si obiective turistice care respectand adevarul sunt fabuloase si încantatoare.
                În al doilea rand legarea de prietenii  unele ramanand chiar pe viata ,socializarea cu etnii diferite,popoare diferite nu pot decat sa ne lase amintiri bune sau rele pentru mult timp sau chiar permanente .
               În concluzie calatorind ,unii dintre noi pentru totdeauna ,cautand alte vieti ,alte locuri alte suflete ajungem într-un templu al vietii devenind cu siguranta o parte din tine.
Alte întrebări interesante