Limba română, întrebare adresată de denisagr, 8 ani în urmă

Urgent, vă rogggg.
Dau puncte și coroană

In ce fel ne influențează reclamele( radio, TV, ziare, social media) decizia de a cumpara un anumit produs? Ai un anunț preferat? De ce iti place?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cegodaricristi1
0

Raspuns:

Aceste informații sunt aplicate pentru a măsura și a îmbunătăți eficacitatea diferitelor elemente ale marketingului, inclusiv:

Design de produsBrandingPractici de marketing

Gândurile, sentimentele și acțiunile noastre sunt doar rezultatul activității neuronale a creierului. În ziua de azi, marketerii reduc incertitudinea clienților prin valorificarea cunoștințelor din neuroștiințe. Ghicesc, anticipează și manipulează dorințele consumatorilor prin ipoteze.

Știi că:

90% din deciziile de cumpărare consumatorii le iau în mod inconștient;oamenii procesează efecte vizuale de 60.000 de ori mai repede decât textul;marketerii își petrec până la 70% din timp pentru a atrage atenția clienților.

De asemenea, publicitatea cu prezența oamenilor este mai eficientă decât publicitatea fără ei. Aici avem clasicul exemplu al ambalajului chipsurilor de cartofi Lay’s sau al ciocolatei Kinder. Primul ilustrează deseori personalități celebre, al doilea – copii.

Alte întrebări interesante