Limba română, întrebare adresată de adipopovici003, 8 ani în urmă

Urgent vă rogggggggg​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vladacristian
0

Răspuns:

Un fulg de nea

Era iarna. Tocmai se asternuse peste oameni prima zapada, iar eu, un simplu fulg de nea, asteptam sa "completez" peisajul alb inceput de natura.

Dar, ce se intampla!? Vantul bate atat de tare incat sunt purtat pana pe o palarie. Cand ma uit in jos am observat ca era doar un copil mic si inocent, ce se plimba cu fratele sau mai mare pe strada in cautarea unei aventuri.

In sfarsit au gasit-o, au ajuns undeva intr-un parc si au inceput sa se bata cu zapada. Se luptau cu atata veselie incat nu iti venea sa pleci.

La un moment dat, un bulgare mai zdravan a lovit palaria copilului, iar eu am fost azvarlit pana pe cealalta parte a parcului

"Imi pare rau ca am plecat, dar sper ca ne vom revedea anul viito", mi-am spus inainte sa sa ma topesc...


adipopovici003: mulțumesc mult
Răspuns de melif2006
0

Dimineață a venit, toți fulgi de nea au ieșit să exploreze lumea.Oameni sunt incantati de apariția noastră, mai ales copiii mari și mici.

Astăzi am de vizitat orașele mari ale lumii, am încântat oameni cu prezența mea, oameni au făcut poze cu mine, iar eu cu ei, am întâmpinat și vânturi grele, dar am trecut ușor de ele fiindcă sunt ușor.

Seara și-a făcut apariția prea repede, mi-a fost greu sa mă despart de fericirea oamenilor, dar știu că va mai urma o zi in care voi putea sa bucur un suflet cu apariția uni fulg de nea.

Alte întrebări interesante