Limba română, întrebare adresată de anonymous9874, 8 ani în urmă

URGENTTTTTTTTTTTT VA ROG! Descrie in minim 150 de cuvinte: o fiinta reala si o fiinta imaginara
2 descrieri de facut​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de solo56
1

Răspuns:

fiinţă reala: pisica are o vedere foarte buna,de trei ori maI buna decat a unui om.Poate sari pana la 5 m inaltime.Este foarte blanoasa de pinde de rasa,unele pisicI nu au blana.Urechile acestora sunt extrem de sensibile.Felinele sunt foarte agile.Ele sunt animale domestice si cele mai iubite de oameni.

fiinţă imaginara:pikarul este o fiinta care poate alerga pana la 50 km pe ora.Are blana alba alba sau neagra


solo56: nu am trminat mi sa postat automat poti termina cum vrei tu
anonymous9874: multumesc
solo56: nu ai pentru ce
Răspuns de mateitimo
1

Explicație:

Bau Bau este o fiinta imaginara care se presupune ca ar avea colti ascutiti si mari , gheare lungi si corpul asemanator cu al unui lup stand in doua labe.

Ochii sunt de culoare neagra,iar daca privesti atent in ei iti vei vedea cele mai mari temeri in ei,aceasta creatura a fost inventata pentru a speria copii, dar fizicul si vocea pe care o spunem ii pot lasa cu sechele pentru toata viata

Mama mea are 35 de ani și este o femeie foarte frumoasă. Este scundă, are ochi căprui și pătrunzători, iar părul lung și castaniu, îl are mereu aranjat și pieptănat. Ochii ei sunt meru blânzi și mă privesc întotdeauna cu dragoste, duioșie și căldură. De multe ori cu o simplă privire reușește să mă calmeze sau să mă încurajeze.

Alte întrebări interesante