Religie, întrebare adresată de georgianacoman066, 8 ani în urmă

URMEAZĂ BINELE • Descoperă în cele două exemple prezentate ce contează cel mai mult în viață. • Realizează, la alegere, un eseu/film/poster sau o prezentare cu titluri precum „Ce admir la...”, „Persoana care m-a susţinut...”, „Vreau să fiu ca...”, „Scopul meu în viață”. Păs- trează-le în portofoliu. • Analizează ce idealuri de viață te caracterizează și pe tine. Ce poti face ca să nu-ți pierzi libertatea și dragostea de Dumnezeu? • Notează în caiet care este idealul tău în viață și propune-ți câteva modalități prin care dorești să îl atingi. Sfătuiește-te și cu duhovnicul asupra deciziei tale. Am nevoie urgent, trebuie sa fie de o pagina a4 ,vă rog ajutați-mă ❤​

Anexe:

BibliaÎnAjutor: la punctul unu care sunt două exemple din viața?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BibliaÎnAjutor
8

Răspuns:

• În viață contează cel mai mult să iubești pe Domnul Dumnezeul tau cu toată inima ta cu tot sufletul tau și cu tot cugetul tău, iar a doua sa iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.

Vreau fiu ca Isus Hristos, El a fost o pildă pentru toți, eu vreau sa iubesc precum a iubit El, vreau sa fac faptele care le-a făcut El, vreau sa fiu sfânt precum era El sfânt, și când voi fi ca Isus, voi fi si acolo unde este El acum, în cer. El este învățătorul meu, și mă învață cum să fiu ca El, El mă învăța din cuvântul Său care a fost scris prin apostoli, care erau ucenicii Lui Isus.

• Dumnezeu este idealul meu, El este în viața mea, în caracterul meu, în vorbirea mea, în mâine, picioarele mele, și astfel El prin mine este slăvit. Ca să nu îmi pierd libertatea se dragostea de Dumnezeu, mă voi alipi de Dumnezeu, îl voi iubi foarte tare, și nu voi lăsa ca dragostea mea să scadă.

• Idealul meu în viață este că sunt bun, sunt harnic, iubesc, sunt răbdător, dar vreau ca să fiu mai aproape de Dumnezeu, să Îl iubesc mai mult, să fac mai mult pentru El, și să fiu cu Isus în cer.


georgianacoman066: mulțumesc mult ❤
georgianacoman066: sper să fie bine
BibliaÎnAjutor: cu plăcere
Alte întrebări interesante