Limba română, întrebare adresată de Ss3, 9 ani în urmă

Utilizeaza cuvintele:drum,albastru,bolta cereasca,flori,sunet,parc,piata,bloc,turn,camp; intr-o descriere subiectiva/obiectiva, de maxim 10 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
1
În orașul meu este un parc plin de flori multicolore, iar în partea stângă se află un bloc turn unde stau eu. Piața este foarte aproape de parc . Mie îmi place să merg pe câmp și să admir frumoasa priveliște unde nu se aude nici un sunet. Aici bolta cerească este de un albastru azur. Pe drum întâlnești tot felul de plante și animale. Îmi place sa îmi petrec timpul liber în natură . Primăvara, câmpul parcă prinde viață. Din când în când se aud sunetele produse de albine care zburdă vesele printre flori. Eu merg foarte des și în parc, mai ales toamna, ca sa aud foșnetul frunzelor în bătaia vântului. Orașul pare atât de mic pe lângă imensa câmpie care-l înconjoară.
Răspuns de Utilizator anonim
0
Am iesit din bloc si am plecat sa ma plimb in parc. Pe drum m-am intalnit pe Dan si l-am invitat sa ma insoteasca. Bucuros, a acceptat. Am taiat piata din centrul orasului in doua si in scurt timp am ajuns. Drumurile parcului, pavate cu pietre mici, scartaiau sub pasii nostri scotand un sunet infundat. Florile raspandeau miresme imbietoare, dandu-ne o stare de relaxare. Turnul unei biserici brazda bolta cereasca de un albastru profund, ce semana cu un camp de viorele. Am zabovit ceva vreme discutand despre ale noastre, apoi am plecat melancolici spre casa.
Alte întrebări interesante