Istorie, întrebare adresată de stefaniamihai17068, 7 ani în urmă

V/Alcătuiește un eseu de o pagină cu tema: Viața cotidiană pe front și frontul de acasă, în al Doilea Război Mondial. Între cuvintele şi expre- siile folosite trebuie să se regăsească şi cele din lista de mai jos: bombardament, hrană, teamă, tancuri, avioane, ruine copii, radio, soldati, victorie. Subliniază cuvintele în text, pentru a tine mai uşor evidenta folosirii lor.
Ajutor am nevoie urgent, nu trebuie neapărat de o pagina măcar jumate de pagina ,va rog dau coroana !!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea190810
4

Răspuns:

Buna!(⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)

Acesta este eseul!(⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧

In timpul celui de-al Doilea Război Mondial, viața cotidiană pe front și frontul de acasă au fost profund afectate de evenimentele desfășurate în război. Tancurile și avioanele erau o prezență constantă pe front, iar bombardamentele și distrugerea orașelor au făcut ca viața de zi cu zi să fie extrem de dificilă și periculoasă.

Soldații care se aflau pe front trăiau în condiții extreme, fără hrană sau adăpost adecvat, iar riscul de a fi ucis sau rănit era mereu prezent. Ei trăiau într-o continuă stare de teamă, dar și de solidaritate, luptând pentru a proteja țara lor și a aduce victoria.

În același timp, cei de acasă trăiau cu frica de bombardamente, ruine și lipsuri. Familii întregi erau adesea nevoite să trăiască în adăposturi de război și să supraviețuiască cu alimente și resurse limitate. Copiii trăiau într-un mediu de incertitudine și teamă, încercând să se adapteze la noile condiții de viață.

În ciuda tuturor acestor greutăți, exista și o doză de optimism pe frontul de acasă. Radio-ul era o sursă importantă de informații și de confort moral, oferind vestea unei posibile victorii în război și încurajând populația să rămână puternică și să lupte până la capăt.

În cele din urmă, victoria a venit, dar cu un preț mare. Numeroși oameni și-au pierdut viețile în timpul războiului, iar cei care au supraviețuit au trebuit să se reconstruiască și să se adapteze la o nouă viață postbelică. Cu toate acestea, experiența războiului a lăsat o amprentă profundă asupra societății și a demonstrat faptul că, în ciuda tuturor dificultăților, oamenii pot fi puternici și uniți pentru a lupta pentru cauzele lor și pentru a atinge victoria

Sper că te-am ajutat!(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)

Coroana ?


stefaniamihai17068: mulțumesc din toată inima nu ai habar cât de mult m ai ajutat !❤
andreea190810: cu plăcere!(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)
iulianionut277: mulțumesc mult mult mult mult
solovievstefanss: msss
Alte întrebări interesante