Limba română, întrebare adresată de vizarumiguel, 9 ani în urmă

V-ati aflat vreodata intr-o situatie asemanatoare cu aceea traita de nica ? Povestiti-o pe scurt. Amintiri din copilarie la cirese

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danutzadanutza2
24
DEsigur!

     Cand m-am dus in vara la bunici,era destul de devreme asa ca nici urma de cirese, capsuni sau alte fructe de vara gasite de obicei la ei in curte.
     Vecinul de langa noi avea un solar mare, unde era totul automat si nu am putut sa nu observ ceva rosu prin ceolofanul aproape transparent ce-l apara.Impinsa de curiozitate ,m-am dus in spatele curti si m-am holbat la ele.
Sa fie oare capsuni?Sau  niste zmeura ca cea de anul trecut?rodii mici? Rosi Gherry?Rosi lunguete lungi?Sau sa fie vre-un pepene rosu caruia i-a facut dop?- ma gandeam eu
Pe langa solar nai erau si niste copaci in floare dar si cativa care se copsesera.
Printre ei si un cires, un visin si alti doi pomi pe care nu-i recunosc.
Astfel , m-am dus sa Explorez solarul vecinului. Am avut dreptate! Chiar erau capsuni si zmeura, rosi Cherry, insa nici urma de pepene sau de rodi. Am venit echipata cu un cosulet mic si o carpa, ca sa pun peste.Am inceput a culege cand , dintr-o data , cand ajung in dreptul zmeurei se aude un latrat. AM UITAT ca vecinul isi luase un ciobanesc german. (care era dragutzz) Daca  ma prindea aici ma tara la vecinul! SI NU E DE BINE! 
Trebuia sa las costumul si sa dispar dar nu-l puteam da jos.. se blocase, asa ca am ascun cosul cu fructele "mele" si m-am bagat in gazonul pe care nu-l mai tunsese de ceva vreme.dupa ce si-a retras privirea de la iarba care parea mototolita a zis:Ma duc sa iau masina de tuns iarba.
Mai aveam o sansa.M-am schimbat si am plecat pe deasupra gardului . Cand parea ca am scapat , cainele vecinului ma vazu  si isi dadu seama ca eram o hoata. A latrat de 3 ori si bunicul care era in curte, curios, s-a uitat de ce latra cainele. cand ma vazu cu acel cos in mana ma lua de o oreche si striga la vecinul care, isi cauta masina de tuns iarba.

Desigur am fost pedepsita si nu am mai avut voie sa ies din casa restul luni si luna deabia incepuse.
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă