Limba română, întrebare adresată de mariusm11, 8 ani în urmă

V rog ajutatima cu un eseu la tema " Deseori suntem mai singuri intre oameni decat in linistea camerelor noastre" eseu 20 randuri !!!!!!! Va rog help me!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HarasG
8
De multe ori in viata experimentam tot felul de sentimente ciudate.
Viata nu este simpla. Traim intr-o lume unde totul se schimba din ce in ce mai mult. Nu doar lucrurile se schimba, ci si oamenii. Se intampla ca deseori sa ai prieteni "adevarati" la bine, iar la rau, acestia sa se risipeasca.
Omenirea a avansat cu totul si cu totul intr-un mod spectaculos. Persoanele au inceput sa se transforme in ceva ce nu erau inainte. Nu ma refer ca nu estista si oameni, buni, dar sunt destul de sigur ca acestia sunt pe cale de disparitie, bunatatea fiind un lucru destul de rar.
Ce sa facem? Trebuie sa ne adaptam foarte repede, caci timpul nu sta in loc sa te astepte sa-ti revii dintr-un soc foarte adanc. Trebuie sa mergi mai departe si sa iti vezi de viata si cu bune, si cu rele. Pana la urma...Timpul vindeca orice rana pe care ti-a lasat-o o persoana apropiata, nu?
Deseori suntem mai singuri intre oameni decat in linistea camerelor noastre. Ce e cu vorba asta? Pai, se intampla ca in viata de zi cu zi, oamenii sa te vorbeasca pe la spate si sa te lase cu o "gaura adanca in suflet", pe cand in camera ta stai si iti vezi de gandurile tale care probabil iti tin mai bine companie decat orice "prieten adevarat 100%".
Era si o vorba: " Ei se fac ca imi sunt prieteni, iar eu ma prefac ca ii cred". Incearca sa nu te astepti de la ei la nimic, e mai bine sa fii surprins decat dezamagit.



Poti sa mai adaugi si tu ceva, daca ti se pare incomplet. Sper ca te-am ajutat!

Leonard: Marius, sorry, dar astfel de răspunsuri nu le ştergem.
HarasG: dar de ce?
mariusm11: profa de romana! azi cand am citit a spus ca nu e al meu si ca e plagiat !! Eu am spus ca nu tot doar cateva idei si ma gandesc sa nu caute si sa gasesca si mda cred ca ai inteles?!
Leonard: Marius, e drept că ai putea şi tu încerca să-i demonstrezi că poţi scrie la fel de bine, totul e să ai încredere în tine. Sunt sigur că ai şi tu păreri bine formate despre ceea ce ne înconjoară. Baftă multă!
Leonard: Nu cred că mai caută, abia aşteaptă şi ea vacanţa.
mariusm11: ei bine mersi oricum
mariusm11: mane cand plec la scola il scriu din nou
HarasG: deci vreti sa il sterg pana la urma?
Leonard: Nu, nu, răspunsul rămâne.
mariusm11: cam da dar....
Alte întrebări interesante