Limba română, întrebare adresată de gixfiggidgy, 8 ani în urmă

Vă dau coroana și puncte 23 Scrie o compunere după următorul plan de idei a ) În ajunul Crăciunului seara un copil urmărește un film realizat după scrierea Moș Crăciun a fost răpit. b) Pe ecran apare o săniuța trasă de reni, într-un ținut de iarnă. c) In timpul filmului copilul la doarme.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fionna73
3
Seara de Crăciun
Olivia *sau ce nume vrei tu sa pui*este in sufragerie , și la un anumit post la televizor , vede un film interesant despre o carte pe care a citit-o ,,Moș Crăciun a fost răpit” . Se aseară comod pe canapea și urmărește filmul in liniște :
,,Moș Crăciun era cu sania trasa de reni in drum spre Polul Nord , verificând casele cu copii cuminți fi rai . Când a ajunsla sediul lui , de jucării , s-a apucat sa scrie lista cu copii cuminți , și copii mai puțin cuminți , iar din spatele lui Spiritele Rele se furiseau in spre Moș Crăciun . Dintr-o data , Spiritele îl pun pe Moșul intr-un sac mare și îl duc la peștera lor . Acolo Spiritele i-au descoperit planul lor :
-Fără Moș Crăciun , fără cadouri , și cu multă Tristețe pentru noi !
Dar acolo mai era un Spirit Bun , care l-a ajutat pe Moșul sa scape , dar era târziu după noaptea de Crăciun . Când a ajuns înapoi in Velea Fericirii a descoperit ca cineva tot livrase cadouri copiilor buni , cei care livrasera erau chiar ajutoarele Mosului , spiridușii . Și Crăciunul a fost salvat ! “
La sfârșitul filmului , Olivia deja a dormit , cu gândul la Crăciun
Alte întrebări interesante