Limba română, întrebare adresată de dydy9y, 8 ani în urmă

Vă dau coroana și puncte.
Răspunde la întrebări :
a) De ce a fost atras Prințul de jocurile copiilor săraci?
b) Inainte de a pleca din palat prințul a luat de pe masă un obiect cu însemnele regale și la ascuns.De ce ?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Damaya
1
a) Printul a fost atras de jocurile copiilor săraci deoarece Printul, fiind o persoana nobila, el trebuia sa respecte niste reguli, sa aibe responsabilitati iar joaca in noroi nu era demn pentru cineva de rang inalt.
b) Prinţul a luat obiectul cu insemne regale deoarece in cazul in oamenii l-ar confunda cu Tom, el ar fi avut o dovada ca el este printul cel adevarat.
Răspuns de Anonim1191
1
a) Prințul a fost atras de jocurile copiilor săraci deoarece el nu avea parte de ele la castel. El trebuia sa respecte o serie de reguli si era privat de distractia de care aveau parte ceilalți copii obișnuiți.
b) Eu cred că prințul a luat de pe masa un obiect cu însemne regale pentru a demonstra atunci când se va întoarce că este adevăratul prinț. El si Tom arătau exact la fel, singura diferență consta in hainele pe care le purtau, dar oamenii nu văd asta, oamenii se uita la înfățișare si uită de adevărată comoara: sufletul. Cum zice si in text, oamenii văzându-l pe prinț in hainele de cerșetor, l-au imbrâncit, dar cand era îmbrăcat cu haine regale, toti i se închinau. Țineți minte: aparențele sunt înșelătoare.

dydy9y: eduard
dydy9y: stiii
dydy9y: anonim
dydy9y: Mă mai ajutați
dydy9y:
dydy9y: ajuti
dydy9y: La alt ex
dydy9y: Mă ajuți
Anonim1191: la ce exercițiu?
dydy9y: La ex ăla cu edward
Alte întrebări interesante