Limba română, întrebare adresată de stefaniamadalina1509, 8 ani în urmă

Va imaginati ca sunteti un pix si apartineti unui scriitor SF.Realizati un monolog de 20 randuri in care incercati sa va explicati de ce scriitorul este in impas.
Va rog este urgent dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
1
Stau, stau și aștept dar nimic nu se întâmplă. Tot stau de vreo săptămâna dar se pare ca o sa tot mai aștept pentru că stăpânul meu a rămas fără nici o sursă de inspirație. Acest impas durează de ceva vreme și nu-i de bine. Il văd măcinat de gânduri, îl văd trist și mă doare ca nu-l pot ajuta cu nimic. Oare ce s-a întâmplat cu el? Ultima ora când m-a luat în mână, era atât de vesel , dansa de fericire. Tocmai își lansase ultima carte , care era considerata bestseller. Din ziua următoare, lucrurile s-au schimbat total. Nici măcar nu s-a mai uitat la mine, darămite sa mă atingă. Mi-e dor de zilele -n care stăteam mâna -n mână de dimineață până seara. Râdeam, plângeam împreună de cuvintele pe care le scriam. Uneori râdeam așa de mult, ca rămâneam fără aer. Dar promit, eu,pixul, ca voi găsi o soluție pentru a îndrepta lucrurile.

marcela16: Asta trebuia sa scrii. Eu n'am textul
marcela16: Iar dacă nu ai specificat acest lucru, întrebarea este ștearsă
Utilizator anonim: ma ajuti
Utilizator anonim: si pe mine va rog frumos din tot sufletul
Ghoghistul: Si pe mine dacă cauți ce îți cer
Utilizator anonim: nu tu sa ma ajuti gnoghistul
Ghoghistul: Interpretează 3 elemente sau structuri(fie imagini artistice,fie figuri de stil din textul Izvorul Nopții de Lucian Blaga
Utilizator anonim: te rog marcela17
Utilizator anonim: 16
Utilizator anonim: uita-te putin pe proflul meu
Alte întrebări interesante