Engleza, întrebare adresată de Lizihi, 8 ani în urmă

VA IMPLOR TRADUCETI TEXTUL!!!
DAU COROANA!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biamary
1

Viata la tara niciodata nu-i plictisitoare

Daca vrei sa ai intr-adevar o viata linistita si sanatoasa ,trebuie sa te duci si sa stai la tara.

Bunicii Amandei locuiesc in Islip, un sat frumos pe Râul Bay. Ei sunt fermieri.Viata unui fermier,in acelasi timp sanatoasa,nu este una usoara.Intotdeauna este multa munca de facut acolo.

Bunicul are grija de caii lui si ....(nu stiu). El mulge vacile si curata grajdurile vacilor. El trebuie sa aiba mare grija de animalele tinere,copiii,mieii si viteii.

Buni trebuie sa hraneasca caprele si oile si .... porcii.

Amandei ii place sa priveasca purcelusii in grajdurile de purcei si mieisi copiii in țarcul mieilor.Ei ii place sa dea ocolul casutelir gainilor si sa adune ouale. Ea hraneste gainile,ratele,(alte pasari de casa,dar nu mai stiu cum se numesc) si gastele de trei ori pe zi.

Cand Amanda sta la bunici ,ea trebuie sa faca si niste treaba,dar nu-i pasa.Chiar se bucura de aceasta,in special cand vremea e frumiasa.

Unde nu am tradus poti cauta pe google translate.Sper ca te-am ajutat!!!

Răspuns de profudedesen
1
Viața la țară nu este deloc plictisitoare. Dacă vrei să ai o viață cu adevărat liniștită și sănătoasă, trebuie să mergi și să stai la țară. Bunicii Amandei locuiesc în Islip, un sat frumos de pe malul râului. Sunt fermieri. Viața unui fermier, deși e sănătoasă, nu este una ușoară. Există întotdeauna multă muncă de făcut. Bunicul trebuie să aibă grijă de caii lui și de grajduri . El mulge si curata vacile. El trebuie să aibă mare grijă de animalele tinere, copii, miei și viței. Bunica trebuie să hrănească caprele și oile și să îngrașe porcii. Amandei îi place să privească purceii în cotetele lor și mieii și copiii care se joacă pe dealuri. Îi place să se plimbe în jurul cotetelor cu gaini și să adune ouăle. Ea hrănește găinile, rațele, curcanii și gâștele de trei ori pe zi. Când Amanda sta la bunicii ei, trebuie sa lucreze, dar nu sa deranjeze. Îi place foarte mult, mai ales când este o vreme buna.

profudedesen: sper ca e ok
profudedesen: unele lucruri sunt greu de tradus
Lizihi: da , multumesc
Alte întrebări interesante