Limba română, întrebare adresată de Oaoa, 9 ani în urmă

VA RAPORTEZ DACA PUNETI RASPUNSURI AIUREA !!! Pentru cei care au citit cartea,, MINUNEA'' de R.J. Palacio : as vrea niște idei principale la acest roman deoarece trebuie sa fac rezumat si am citit
cartea dar as vrea sa stiu mai bine cronologia intamplarilor! Multumesc! Va pup dragutilor/dragutelor! ) !!!COROANA +MULTUMESC !! ( puteți face mai multe puncte daca răspundeti si la fosta întrebare a mea , fix asta ,ms )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianaaaaa
54
Povestesc : AUGGIE SUMMER VIA JACK JUSTIN SI MIRANDA 1. dupa turul facut Auggie decide sa mearga la scoala 2 via spune cat de mult il iubeste pe Auggie si despre bunica ei 3 justin , prietenul viei spune cum sa împrietenit cu Auggie si parerea despre el 4 summer este singura persoana care sa dus sa ia prânzul cu Auggie 5 Jack povesteste cum sa certat cu Auggie si cum sa împăcat cu el 6miranda spune cum sa certat cu Octavia dar acest fapt nu a impiedicato sa il iubeasca enorm de mult pe Auggie IAR LA SFARSIT ZICI DESPRE INTAMPLARILE CARE NU TI LE MAI AIMINTESTI ASA ,DIRECT FARA SA ZICI CINE POVESTESTE .
Alte întrebări interesante