Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

VA ROG !!
20 de puncte !!! deci vreau si eu o scrisoare in care eu ma numesc cristina Teodorescu , locuiesc in timisoara , sii trimit varului meu andrei din bucuresti o scrisoare sa-mi prezint parerea in legatura cu noul coleg de clasa . (15 randuri) NU SCRIETI CEVA CARE NU E LEGAT DE SCRISOARE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancab2004
1
                                         Draga Andrei

     Am vrut sa iti spun despre un nou coleg de clasa.Numele lui este Dragos.Acesta am observat de curand ca nu are incaltari bune,ghiozdan si nici carti.Am strans cu clasa bani si i-am luat ghetute cu blanita,un ghiozdan si multe carti recomandate de profesori.Acesta este foarte fericit.
    Am vrut sa ii aratam ca este parte din familia noastra si ca il iubim.In ghiozdan,pe langa carti si penae am facut o poezie despre el si familia noastra.I-a parut foarte bine.Sper sa imi scrii cat mai curand.
 
 
                                                                                    Cu drag,Cristina!




Eve2003: scrii*
Răspuns de Eve2003
1
                                           Draga Andrei ,
  Nu am mai vorbit de mult timp , asa ca m-am gandit sa-ti scriu o mica scrisoare!
  Acum iti voi povesti despre noul meu coleg de clasa pe nume Mihai. Acesta a venit in clasa noastra de la inceputul acestui an scolar , transferat de la o alta scoala. La inceput l-am judecat doar dupa aspect .Atunci gandeam despre el ca este un baiat rasfatat ,rau si care provine dintr-o familie bogata , care-i face mereu pe plac. 
  Dar nu era deloc asa. Dupa un timp el a inceput sa comunice si sa se imprieteneasca cu o parte dintre prietenii mei , asa ca am inceput si eu. Dupa cateva zile ne-am inprietenit cu totii , vorbeam deschis , ne jucam si ne ajutam reciproc.
  Iti dau un sfat : sa nu judeci niciodata o persoana inainte sa o cunosti cu adevarat!
Alte întrebări interesante